Inbraakbeveiliging

bedienpaneel voor inbraakbeveiligingTegenwoordig is inbraakbeveiliging geen luxe maar noodzaak. De kans dat inbrekers het op uw bezittingen gemunt hebben is steeds groter. Om dit te voorkomen kunt u nu voorzorgsmaatregelen nemen in de vorm van beveiliging.

Wanneer mechanische beveiliging gecombineerd wordt met elektronische beveiliging wordt de inbreker in vroegtijdig stadium gesignaleerd en verjaagd. Denkt u hierbij aan glasbreukdetectie, infraroodbeveiliging van ruimten, sirenes en rechtstreekse verbindingen met een meldkamer.

Quiverté maakt gebruik van betrouwbare Alphatronics en Visonic High Security apparatuur. Met deze apparatuur draadloze beveiliging van uw woning mogelijk.  Via een app kunt uinbraakbeveiliging Mysmartcontroll app direct alarmmeldingen op uw smartphone ontvangen en de inbraakbeveiliging op afstand in of uitschakelen.

Bijvoorbeeld via de Mysmartcontrol app

Tegenwoordig is directe doormelding en continue bewaking van de telefoonlijn/ meldkamer verbindingen ook via internet / GPRS / GSM en IP verbindingen mogelijk.

Naast reguliere inbraakbeveiliging is er ook video verificatie of live view door middel van camerabewaking mogelijk, dit maakt de beveiliging helemaal compleet.