Brandmeldinstallatie

rookmelder voor brandmeldinstallatie ProtecSinds het nieuwe bouwbesluit van 2012 worden duidelijke eisen gesteld aan de brandmeldinstallatie en ontruimingsmogelijkheden in gebouwen. (Bouwbesluit, zie afdeling 6.5, pagina 110)

Quiverté kan hiervoor brandmeldinstallaties conform de NEN 2535 en ontruimingsinstallaties conform de NEN 2575 leveren en installeren. Tevens kunnen wij daarna het jaarlijks onderhoud conform de NEN 2654-1 en de NEN 2654-2 uitvoeren aan deze installaties. Hierbij voldoet de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie in het geheel aan de eisen zoals gesteld in het bouwbesluit.

Alle toegepaste apparatuur dient aan De NEN-EN 54 reeks te voldoen. De brandmeld- en ontruimingsinstallaties dienen zichzelf continue op storing te bewaken.

De installaties moeten bij branddetectie / na het indrukken van een handbrandmelder direct de gewenste luide en of stille alarmering in werking zetten.

Bij ontruiming dient het slow whoop ontruimingssignaal in alle ruimtes goed hoorbaar te zijn. Ook dienen de sirenes en de bekabeling daar naartoe nog 30 minuten te kunnen blijven functioneren.

Quiverté is een erkend branddetectiebedrijf voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties en voldoet daarmee aan alle kwaliteitseisen zoals door brandweer en verzekeraar gesteld.

Voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

Brandbeveiligingen van Quiverté