Alarmsysteem

Bedienpaneel alarmsysteemIn onze huidige samenleving is een alarmsysteem geen luxe maar noodzaak. De kans dat inbrekers het op uw bezittingen gemunt hebben wordt steeds groter. Om dit te voorkomen kan u nu voorzorgsmaatregelen nemen.

Wanneer mechanische beveiliging, zoals sloten en rolluiken gecombineerd wordt met elektronische beveiliging wordt de inbreker vroegtijdig gesignaleerd en verjaagd. Denkt u hierbij aan glasbreukdetectie, infraroodbeveiliging van ruimten, sirenes en rechtstreekse verbindingen met een meldkamer.

Quiverté maakt gebruik van betrouwbare Alphatronics en Visonic High Security apparatuur. Met deze apparatuur is draadloze beveiliging van uw woning mogelijk.  Via een app kunt u Mysmartcontrol app alarmsysteemdirect alarmmeldingen op uw smartphone ontvangen en het alarmsysteem op afstand in of  uitschakelen.

Bijvoorbeeld via de  Mysmartcontrol app

Tegenwoordig is directe doormelding en continue bewaking van de telefoonlijn/ meldkamer verbindingen ook via internet / GPRS / GSM en IP verbindingen mogelijk.

Naast reguliere inbraakbeveiliging is er ook video verificatie of live view door middel van camerabewaking mogelijk, dit maakt de beveiliging helemaal compleet.

Voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

Inbraakbeveiligingen van Quiverté