Inbraakbeveiliging


In onze huidige samenleving is inbraakbeveiliging geen luxe maar noodzaak. De kans dat inbrekers het op uw bezittingen gemunt hebben wordt helaas steeds groter. Om dit te voorkomen is het van belang dat u voorzorgsmaatregelen neemt in de vorm van beveiliging.
Mechanische beveiliging bestaat uit hang- en sluitwerk, dievenklauwen en rolluiken om een inbraak te voorkomen, dit is echter niet altijd voldoende.

 

Wanneer mechanische beveiliging gecombineerd wordt met elektronische beveiliging wordt de inbreker niet alleen vertraagd in zijn werkzaamheden maar ook in vroegtijdig stadium gesignaleerd en verjaagd. Denkt u hierbij aan glasbreukdetectie, infraroodbeveiliging van ruimten, sirenes en rechtstreekse verbindingen met een meldkamer.

Quiverté maakt hierbij gebruik van de laatste VRKI risico bepaling en EN 50131 goedgekeurde beveiligingsapparatuur. Zoals  betrouwbare Vanderbilt SPC,  Alphatronics, AX Pro  en Pyronix High Security apparatuur. Tevens is met deze apparatuur draadloze beveiliging van uw woning mogelijk.  Via een app kunt u met de Mysmartcontroll app inbraakbeveiligingnieuwste apparatuur ook direct alarmmeldingen op uw smartphone ontvangen en de beveiliging op afstand in of  uitschakelen.

Bijvoorbeeld via de Mysmartcontrol app.

Tegenwoordig is directe doormelding en continue bewaking van de telefoonlijn/ meldkamer verbindingen ook via internet / GPRS / GSM en IP verbindingen mogelijk.

Naast reguliere inbraakbeveiliging is er ook video verificatie of live view door middel van camerabewaking mogelijk, dit maakt de beveiliging helemaal compleet.

Voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

Inbraakbeveiligingen van Quiverté