Slimme camera met live view applicatie

Slimme camera met live view applicatieslimmecamera
De slimme camera met High-Definition laat zien wat er in uw huis gebeurt op het moment dat u een alarmmelding krijgt. Hierdoor kunt u zien of er sprake is van inbraak of van een eventuele bedieningsfout of vals alarm, bijvoorbeeld veroorzaakt door uw huisdier. De slimme camera wordt naar keuze ingeschakeld wanneer het beveiligingssysteem ook is ingeschakeld, of staat altijd stand-by.

Wanneer de camera beweging detecteert, en er een alarmmelding wordt afgegeven, zal de camera enkele foto’s maken van de situatie. De camera bepaalt met behulp van infrarood wanneer het bewegende object zich binnen het blikveld bevindt en maakt zo altijd rake foto’s. Deze foto’s worden vervolgens direct naar u toegestuurd per mail. Zo kunt u direct de juiste actie ondernemen.

Bij de slimme camera hoort ook een applicatie die geïnstalleerd kan worden op uw smartphone of tablet. Deze app werkt zowel met iOS als met Android. Via uw smartphone of tablet kunt u live meekijken en -luisteren met de slimme camera. Met uw toestemming kan ook de meldkamer meekijken met de slimme camera, zij kunnen, indien nodig, relevante informatie doorgeven aan de politie. Met deze applicatie is de slimme camera zelfs als babyfoon op afstand te gebruiken.

De slimme camera kan zowel overdag als ’s nachts heldere beelden maken met behulp van een infrarood LED licht. In de camera kan een SD kaart worden geplaatst met een capaciteit tot 64 GB. Het beeldmateriaal van de slimme camera wordt 72 uur bewaard en u kunt dit ten alle tijden terug kijken. Dit zorgt ervoor dat u achteraf  samen met de politie de inbraak kunt bekijken. De slimme camera kan worden gekoppeld met elk bestaand inbraakbeveiligingssysteem. De camera kan eenvoudig worden geïnstalleerd via het huidige inbraakbeveiligingssysteem.