Beeldverificatie

agility3 pirAgility 3 is een van de nieuwste systemen op het gebied van inbraakbeveiliging. Agility 3 is een draadloos alarmsysteem dat de mogelijkheid biedt om het gehele systeem te beheren via uw smartphone, tablet of computer. Via de applicatie iRisco kunt u op afstand uw alarmsysteem op een veilige manier in- en uitschakelen. Tevens krijgt u bij een alarmmelding een notificatie binnen via de applicatie. Uw alarmsysteem en de applicatie zijn gekoppeld met uw persoonlijke RISCO Cloud waar alle informatie veilig wordt opgeslagen.

Agility 3 maakt gebruik van de eyeWave infrarood sensor met een camera die beweging detecteert. Wanneer het alarmsysteem is ingeschakeld en de sensor beweging detecteert wordt er een alarmmelding afgegeven. Bij een alarmmelding ontvangt u enkele foto’s van de situatie. Zo kunt u bekijken wat de alarmmelding heeft veroorzaakt. Indien nodig kunt u snel actie ondernemen.

Het Agility 3 systeem is ook uit te breiden met VUpoint camerabewaking. Dit geeft de mogelijkheid om via de iRisco applicatie live mee te kijken met de camera’s. U kunt zo op elk moment bekijken wat er in uw huis of bedrijfspand gebeurt.

De film en foto’s worden opgeslagen in de RISCO Cloud en met behulp van de applicatie kunt u alle gebeurtenissen en bijbehorend beeldmateriaal snel terug vinden. Indien wenselijk worden de foto’s ook naar de meldkamer verzonden zodat zij mee kunnen kijken en zo nodig hulp kunnen inschakelen.

Door het gebruik van infrarood LED licht is het voor de sensor mogelijk om scherpe foto’s in het donker te maken tot op een afstand van 10 meter. De iRISCO applicatie is verkrijgbaar voor iOS, Android en via uw browser.

Het Agility 3 inbraakbeveiligingssysteem kan worden uitgebreid met diverse accessoires voor extra bescherming.